Hogy vehetsz részt a sétán?

Budapesti sétáinkon sétajegy vásárlásával tudsz részt venni. Ezt weboldalunkon teheted meg: vásárolhatsz bankkártyával, vagy banki átutalással. Bankkártyával történő vásárláskor a Stripe biztonságos fizetési oldalára jutsz, ahol a bankkártya adatokkal egyszerűen meg tudod váltani a sétajegyet. A sétajegy megvásárlása egyben a sétára való helyfoglalást is jelenti.  A vásárlásról/helyfoglalásról visszaigazoló emailt kapsz.
A vásárlásnál megadott adatokat elküldjük a sétavezetőnek, aki azonosítani tud ezek alapján. 

A helyszínen is lehet fizetni?

Sajnos egyelőre  a helyszínen nem lehet fizetni, az előző pontban feltüntetett módon tudsz sétajegyet váltani.

Honnan indulnak a séták és hova érkezünk?

Minden sétánk saját oldalán megtalálod az indulási helyszínt és a séta végének helyszínét is, pontos címmel.

Mi történik, ha elkések?

Minden sétánk indulásakor 5 percet várunk az esetlegesen később érkezőkre. Ezen felül a séták első helyszínén -ami általában a találkozási pont is- legalább 10 percet eltöltünk a csoporttal, így még ott is  csatlakozhatsz hozzánk. Ha esetleg még később tudsz csak érkezni, akkor a 06.30.2020. 641. telefonszámon hívj minket és útbaigazítunk, megmondjuk hol tudod utolérni a csoportot.

Mi történik, ha nem tudok elmenni a sétára?

Ha valamilyen oknál fogva nem tudsz eljönni a sétára, ezt kérjük jelezd nekünk a hello@pestbudaisetak.hu címre küldött emailben. A megváltott sétajegyet egyszeri alkalommal átfoglalhatod ugyanannak a programnak egy másik időpontjára.

Rossz idő esetén is lesz séta?

Sétáink garantáltak, rossz idő (eső, szél, havazás) esetén is megtartjuk őket.
Ha extrém rossz időjárás, vagy a sétavezető betegsége esetén mégse lehet megtartani a sétát, erről emailben értesítünk 24 órával a séta kezdete előtt és ebben az esetben vagy visszatérítjük a sétajegy árát, vagy átfoglalhatod egy általad választott másik időpontra.

Hova forduljak kérdéseimmel?

Bármilyen felmerülő kérdéssel, kéréssel kapcsolatban kérjük írj nekünk a hello@pestbudaisetak.hu címre, vagy hívj minket a 06.30.2020.641. számon. Örömmel válaszolunk 🙂

- kapcsolat -

- kalandos barangolások városszerte -

BÁRMILYEN JELLEGŰ KÉRDÉSSEL, ÉSZREVÉTELLEL FORDULJ HOZZÁNK BIZALOMMAL ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINKEN, ÖRÖMMEL VÁLASZOLUNK!

hello@pestbudaisetak.hu

+36.30.2020.641.

0
    0
    Kosár
    A kosár üres